Положителни мисли за Декември

Положителни мисли за Декемвриа
Най-важните неща на този свят са онези, които нямат етикет с цена, защото колкото и много да струват, не могат да бъдат купени или продадени.
 -Сузи Орман

Понякога просто ви иде да изкрещите. Не забравяйте, че качествения крясък, който не е насочен към никого, често пъти е по-полезен от монолога или диалога.
-Ан Уилсън Шеф

Бракът е божествен дар за мъжа и за жената. Той е дар и благословия за света, защото може да създаде условия, в които двама души да станат нещо повече, отколкото щяха да бъдат поотделно.

-Мариан Уилямсън

Каквото и да правят, чувстват, мислят или казват хората, не го приемайте лично. Съгласно своята система от ценности и вярвания, те имат свои собствени мнения и възгледи. Така че, онова което мислят по ваш адрес, не се отнася за вас, а за тях самите.

-Дон Мигел Руис

Потърсете истинското щастие у себе си. Трудно е да бъдете щастливи, ако разчитате на външни хора и външни обстоятелства.

-Кийт Харел

Знайте, че сте на идеална възраст. Всяка година е изключителна и ценна, защото ще я изживеете само веднъж. Затова, не се притеснявайте да стареете.

-Луиз Л. Хей

Действайте така, сякаш всичко което желаете вече сте го придобили. Вярвайте, че всичко което търсите духом, вече сте го получили, и желанията ви ще се изпълнят.
-Уейн Дайър

За своето поведение дейните хора не обвиняват обстоятелствата, условията или миналото, защото знаят, че поведението им е продукт на собствения им разум. 
-Стивън Р. Кови

Ключът към щастието е да разберем, че важното е не какво се случва, а как реагираме на онова, което ни се случва!

-Кийт Харел

Няма значение дали ви липсват пари, близки хора, енергия или време. Онова, което животът ви подканва да направите, винаги ще е по-важно от възможностите, с които разполагате.

-Брус Уилкинсън

posted under |

0 коментара:

Публикуване на коментар

По-нова публикация По-стара публикация Начална страница

Happy Valentine

Предоставено от Blogger.

Followers


Recent Comments